26 квітня 2024

 З 22 по 26 квітня 2024 року в Чернігівській загальноосвітній школі I ступеня № 25 проходив тиждень психології та соціальної роботи під гаслом «Разом ми сильні!»

Метою тижня було залучення до психологічної культури всіх учасників освітнього процесу, створення дружньої невимушеної атмосфери, відчуття радості від спілкування та позитивні емоції.

Під час проведення тижня практичний психолог Кривченко Л.С. і соціальний педагог Єдіна К.А. провели цікаві та змістовні заходи: релаксаційні перерви з розмальовками Карли Жерар; інтерв`ю на перервах «Галактика мрій»; «Казкотерапія»; акцію «Калейдоскоп настрою»; шкільним бібліотекарем оформлена кольорова виставка літератури «Подаруй собі емоцію. Учні 4-х класів відкрили галерею «Автопортрет класу». Наприкінці тижня було проведено психологічну вправу «Паркан відвертості і побажань»,  де діти висловили свої побажання, думки та мрії. Для педагогічного колективу була організована інформаційна сесія з підвищення обізнаності щодо гендерно зумовленого насильства, яку провели представники ВБО «Конвіктус».

    Заходи сприяли пробудженню дитячого інтересу до пізнання власного внутрішнього світу. У кожному проведеному заході був використаний метод «рівний- рівному» за допомогою якого діти були як учасниками, так і організаторами.


Немає коментарів:

Дописати коментар